Cafe Dublin

BRUKERINFORMASJON

En hver form for informasjon eller materiale som du måtte sende til Hjemmesiden via e-post, kontaktskjema eller på annen måte, er og vil bli behandlet som å være ikke-fortrolig og ikke-opphavsrettslig beskyttet. Cafe Dublin har rett til å bruke alt hva du sender med post til ethvert formål.

Det er forbudt i enhver form å sende eller overføre materiale til/fra denne Hjemmesiden, som måtte være ulovlig, truende, injurierende, ærekrenkende, uanstendig, pornografisk eller på noen måte i strid med noen lovbestemmelser.

INFORMASJONSKAPSLER

CafeDublin.no benytter såkalte «cookies» (informasjonskapsler). En cookie er en liten tekstfil som blir lagret på din harddisk av nettstedet du besøker. Filen inneholder informasjon og blir blant annet brukt til å støtte deg som bruker og til statistikk.

Det medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, og gjør at vi kan tilby deg en tjeneste som virker best mulig.

Funksjonen kan slås av i de fleste nettlesere gjennom et menyvalg som «innstillinger», «sikkerhet» e.l. Dette vil imidlertid få konsekvenser for bruken av nettstedet generelt og nettbutikken spesielt. Du kan for eksempel ikke søke etter varer og artikler og logge deg inn, og varene vil heller ikke bli liggende i handlevognen.